Woodtech Fuarı 10 Ekim’de Kapılarını Açıyor

Reed Tüyap tarafından düzenlenen 33. WoodTech - Uluslararası Ağaç İşleme Makineleri, Kesici Takımlar, El Aletleri Fuarı 10 Ekim 2020 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi, Büyükçekmece, İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor.
REED TÜYAP tarafından Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) iş birliğiyle düzenlenen ahşap ve mobilya yan sanayi üreticileri ve ihracatçılarıyla sektörün yerli ve yabancı profesyonellerinin bir araya geldiği WoodTech Fuarı, her sene olduğu gibi planlandığı tarihlerde sektörün tüm paydaşlarını eksiksiz buluşturuyor olacak.

Fuarlarımıza giriş yapacak olan tüm katılımcı ve ziyaretçilerimizin HES KODU alması zorunludur.

HES (Hayat Eve Sığar) Kodu, Kontrollü Sosyal Hayat kapsamında, ulaşım ya da ziyaret gibi işlemlerinizde kurumlarla ve kişilerle, Covid-19 hastalığı açısından herhangi bir risk taşıyıp taşımadığınızı güvenli şekilde paylaşmanıza yarayan bir koddur. Paylaştığınız HES kodları uygulama üzerinden ya da kurumlara sağlanan servisler aracılığı ile sorgulanabilecektir.
Detaylı bilgi için: http://woodtechistanbul.com/hes1 sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

TSE COVİD-19 BELGELİ İLK FUAR ŞİRKETİ OLDUK!

TSD-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ ALDIK

TSE tarafından yapılan denetim sonucunda istenilen tüm koşulları yerine getirerek 'TSE COVID-19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİ' ni almaya hak kazanan ilk ve tek fuarcılık şirketi olduk!

Fuarcılık faaliyetlerimizi  COVID-19 sürecinde de gerekli önlemleri alarak sürdürmeye hazırız.

Ajandanıza Not Alın: 10.10.2020

Sektöre yeni pazarlar sunmak için pazarlama ağını genişleten WoodTech Fuarı, 10-14 Ekim, 2020 tarihlerinde önemli iş bağlantılarına ev sahipliği yapmaya ve yeni pazarlara açılmak ve mevcut pazar paylarını arttırmak isteyenler için etkin bir ticaret platformu olmaya devam edecek.

Detaylı bilgi için www.woodtechistanbul.com websitemizi ziyaret edebilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN